skip to Main Content

Scholing

Onderwijs is ons vak. We bieden onze medewerkers graag scholing aan. Dit kan door een opleiding te volgen of een training te bezoeken. Daarnaast organiseren we een aantal keren per jaar een netwerkbijeenkomst met actuele onderwerpen.

Identiteit

Wij scholen met de Bijbel. Scholen is hierbij duidelijk ook een werkwoord. Binnen onze organisatie werken professionele vakmensen die hun geloof met elkaar willen doorgeven.

Mobiliteit

Vanwege onze omvang, 33 scholen in Noord-Nederland, is het mogelijk om na verloop van tijd op een andere school te gaan werken. Elk jaar vragen we onze medewerkers naar hun mobiliteitswens..

Arbeidsvoorwaarden

Voor onze medewerkers zijn er goede arbeidsvoorwaarden, conform de CAO Primair Onderwijs. Daarnaast hebben we diverse fijne secundaire arbeidsvoorwaarden met belastingvoordeel. Bij NoorderBasis vinden we het van groot belang dat je werkgeluk ervaart, hier hebben we een eigen programma voor dat we kunnen aanbieden.

Begeleiding

Als startende leerkracht is het fijn om een steuntje in de rug te krijgen. Met een vaste collega als aanspreekpunt geven we hier graag invulling aan. Daarnaast krijg je via beeldcoaching extra begeleiding en feedback.

Korte lijnen

Onze organisatie kenmerkt zich door korte lijnen. Met een P&O-afdeling en salarisadministratie in eigen huis kunnen we de meeste vragen snel beantwoorden.

Activiteiten

Bij hard werken hoort ook tijd voor gezelligheid en ontspanning. Op de meeste scholen wordt hier binnen het eigen team invulling aan gegeven. Daarnaast organiseren we voor alle collega’s diverse leuke dingen, zoals een feestelijke NoorderBasisdag en het jaarlijkse NoorderBasiscafé.

Schoolopleiders

Leuk wanneer je bij ons je stage komt lopen! We beloven je intensieve begeleiding van werkplekcoaches en ervaren collega’s waar je veel van kunt leren. Daarnaast krijg je begeleiding van een schoolopleider, ze staan in contact met jouw eigen opleiding en onze stageschool.

Back To Top